Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Яценюка Тимошенко, Янукович і Ющенко вже одна особа

Субота, 16 травня 2009, 08:23

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк не збирається ні з ким домовлятися перед президентськими виборами.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода" на "Інтері".

"Я ні з ким не збираюся вести перемовин", - запевнив він, коментуючи чергову тезу віце-спікера Миколи Томенка про необхідність об’єднання Яценюка і Тимошенко.

"Підемо на президентську компанію і подивимося, кого люди підтримують", - зазначив він.

Наступну президентську кампанію він охарактеризував як боротьбу "майбутнього з минулим", "останній історичний шанс", а голосування за Віктора Януковича, Юлію Тимошенко чи Віктора Ющенка назвав голосуванням за одну й ту ж особу.

"Голосування за будь-кого з цих кандидатів – це голосування за одну й ту ж особу, це замкнене коло української політики. Ніхто нічим не відрізняється. І всі мали неймовірні шанси – по двічі всі прем’єрами були, мали коаліцію і всю повноту влади. Чому не зробили? Напевно, не тільки тому, що не хотіли, але й не могли", - зауважив Яценюк.

"Альтернативи тотальному пер завантаженню я не бачу", - додав потенційний кандидат в президенти.

Для цього він вважає необхідним зібрати нову команду людей. "У мене на регіональному рівні зібралася чудова команда, але на загальнонаціональному рівні ми повинні усвідомити, що уряд не повинен мати кольорів, президент не повинен бути президентом Західної чи Східної України", - заявив депутат.

Яценюк наголосив, що виступає за сильного президента, бо в нинішньому стані парламентська модель – "це класична олігархічна модель".

Він також виступає за скорочення Верховної Ради до 300 осіб – "хватить проїдати народні гроші".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування