Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук відмовився ходити на телебачення разом із Шуфричем

Субота, 16 травня 2009, 08:44

Перший президент Леонід Кравчук заявляє, що перед голосуванням за відставку голови МВС Юрія Луценка парламент має вивчити офіційні документи з приводу інциденту в аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Ви можете говорити будь-що, але спирайтеся на документи", - сказав Кравчук, звертаючись до опозиційних депутатів, які були присутні у студії.

Він зазначив, що будь-які питання потрібно розглядати, спираючись на офіційні документи, а "все решта – партійний блуд".

Крім того, після виступу депутата-регіонала Нестора Шуфрича, у якому той закликав депутатів від коаліції вибачитися перед спікером Верховної Ради Володимиром Литвином за звинувачення у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, Кравчук сказав, що не буде приходити на програму, якщо на неї буде запрошуватися Шуфрич.

"Коли ви будете мене запрошувати на програму, я буду вам задавати питання: буде Нестор Іванович? Якщо ви мені скажете, що він буде – я ніколи не прийду на програму. Я цього сорому більше витримувати не можу", - заявив перший президент, звертаючись до ведучого.

У свою чергу Шуфрич відповів: "Якщо перший президент боїться свого громадянина, і з-за нього боїться прийти у студію, мабуть, не просто так у свій час ви змушені були достроково залишити владу".

У відповідь Кравчук зазначив: "Не боїться, а не хоче чути смороду".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування