Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вважає, що з Ульянченко розпочнеться ренесанс "Нашої України"

Субота, 16 травня 2009, 14:15

Президент Віктор Ющенко характеризує суботнє засідання політради як початок ренесансу "Нашої України".

Про це він заявив у суботу по завершенню засідання політради партії, на якому головою ради партії було обрано Віру Ульянченко.

"Я б іменував сьогоднішню подію як відновлення ефективної публічної роботи партії… Я вважаю, що сьогодні відбувся ренесанс "Нашої України", - сказав президент.

За словами Ющенка, у нього було "багато розчарувань" як у члена партії щодо її роботи.

"Був дуже великий потенціал і дуже багато не було реалізовано. Я вважаю, що багато в чому були винні інститути партії", - сказав президент.

Ющенко ще раз підкреслив, що "Наша Україна" залишається ідейною партією, яка не ставить собі цілі, "як забрати землю, нафту, а максимально віддалена від корупції".

На запитання, чи зможе нова голова ради партії Ульянченко об’єднати навколо себе партію, президент сказав:

"Очевидно, природнім був підхід до обрання керівництва , яке могло б мати віру у наші цілі, вирішити десятки питань, які до цього не були вирішені, завершити роботу над членами партії, поповненням її рядів".

"Очевидно, процес потребує свіжої крові", - додав глава держави.

Коментуючи ситуацію з членами партії, які свого часу приєдналися до коаліції з БЮТ, Ющенко сказав, що їхню долю вирішуватиме наступний з’їзд партії, що відбудеться 27 червня.

"Чому в мене має боліти серце за нього чи за неї?", - запитав президент. "Головне, що в нас є ідея. Треба засукати рукава – роботи непочатий край", - додав він.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...