"Наша Україна" застерігає Тимошенко від міни уповільненої дії

Субота, 16 травня 2009, 19:55

"Наша Україна" вимагає від прем’єр-міністра та усього економічного блоку уряду негайно врахувати вимогу президента і переглянути підходи до проведення бюджетної політики.

Також у своїй заяві партія вимагає негайно приступити до розробки змін до бюджету, базованих на реальних, а не пропагандистських макроекономічних показниках.

"Народний союз "Наша Україна" вимагає від Кабінету міністрів невідкладно відкрити для громадськості інформацію про реальний стан справ у бюджетній та соціально-економічній сфері в Україні.

Також партія вимагає від Кабміну сформувати цілісну комплексну Державну антикризову програму, визначивши пріоритети розвитку економіки України.

Сере вимог "НСНУ" - негайно підготувати і внести на розгляд Верховної Ради зміни до держбюджету на 2009 рік, які б відображали реальне його наповнення, антикризові заходи та використання зовнішніх запозичень держави.

Також "Наша Україна" вимагає скасувати постанову Кабінету міністрів від 14 квітня 2009 року "Про сплату внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування фізичними особами - суб’єктами підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування".

Партія називає політику уряду Юлії Тимошенко непрофесійною та непродуманою.

"Сьогодні можна стверджувати, що дії, а точніше бездіяльність уряду у вирішенні низки ключових економічних проблем можуть мати непоправні наслідки для країни не лише у найближчі місяці, але і у довгостроковій перспективі", - зауважує "НСНУ".

"Наша Україна" переконана, що "запропоновані Кабінетом міністрів підходи до формування бюджету та наповнення державної казни закладають міну уповільненої дії для всієї економіки держави".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування