Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Тимошенко побачили, що їх скоро змінять

Неділя, 17 травня 2009, 12:40

Президент Віктор Ющенко та прем'єр Юлія Тимошенко привітали українців з днем молодіжних та дитячих громадських організацій.

"Розбудова й утвердження демократії неможливі без розгалуженої мережі осередків різностороннього розвитку, громадянського змужніння та гарту юних патріотів рідної землі. У лавах молодіжних та дитячих організацій виховуються майбутні лідери, політики й державні діячі", - зазначив у своєму вітанні президент, повідомляє його прес-служба.

"Невдовзі нове покоління формуватимете політичне, економічне й духовне майбутнє Батьківщини. Покладаюся на вашу заповзятливість, віру в ідеали, прагнення служити рідному народові. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть вам досягти мети", - побажав Ющенко.

У свою чергу Тимошенко у своєму вітанні зазначила, що "молодіжний та дитячий громадський рух почав своє відродження і по-справжньому впливає на процеси, які відбуваються сьогодні в українському суспільстві", повідомляє прес-служба уряду.

"Саме ви є ініціаторами і провідниками нових поглядів, прогресивних і сміливих ідей, іноді нестандартних, але надзвичайно корисних для суспільства. Україні дуже потрібні ваші ідеї, енергія, прагнення творити історію власними руками", - наголосила премєр.

"Я хочу побажати сучасним молодіжним та дитячим лідерам — майбутнім лідерам України - натхнення, самореалізації, невичерпної енергії та любові. Давайте разом будувати красиву та могутню Україну, не залишатися осторонь тих процесів, які відбуваються в країні", - йдеться у вітанні.

"Ви, як нова генерація, повинні бути готові привнести нові ідеї та замінити нинішнє покоління політиків та громадських діячів. А я, як прем’єр-міністр, підтримаю всі ваші позитивні ідеї", - підкреслила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...