У Януковича вирішили, що відставка Луценка – це вже неважливо

Неділя, 17 травня 2009, 18:38

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що відставка Юрія Луценка з посади голови МВС не має особливого значення.

"Вже немає особливого значення звільнять Луценка з посади міністра за скандал в аеропорту Франкфурта-на-Майні чи ні", - сказала вона, повідомляє прес-служба партії.

"Після цього інциденту він вже - "лежачий поліцейський". І якщо парламентська коаліція бере на себе пляму ганьби Луценка, то це проблеми її моралі й перспективи", - зазначила Герман.

"Партія регіонів висловила свою позицію чітко – така людина не може бути в уряді", - наголосила вона.

Як відомо, раніше Верховна Рада рекомендувала Кабміну у тижневий строк провести службове розслідування щодо інциденту з Луценком.

За це рішення проголосувало 423 депутати.

На час проведення розслідування уряду запропоновано відсторонити Луценка від займаної посади, а депутатам надати результати розслідування для ухвалення рішення.

Прем’єр Юлія Тимошенко заявила, що уряд виконає рекомендацію парламенту про відсторонення міністра.

У свою чергу, політична рада партії "Народного союзу "Наша Україна", яка входить до блоку НУ-НС разом із Народною самообороною, лідером якої є Луценко,  закликала міністра написати заяву про відставку, не обмежуючись усними намірами.

Також політрада  зобов’язала народних депутатів – представників "Нашої України" у Верховній Раді підтримати заяву міністра про відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування