Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали порахували, що українці щодня втрачають 173 гривні

Понеділок, 18 травня 2009, 12:13

Партія регіонів відмовляється підтримувати антикризову програму уряду.

Про це заявив на погоджувальній раді парламенту в понеділок представник фракції Олександр Єфремов. За його словами, незважаючи на численні заяви проурядової фракції щодо врахування урядом у цій програмі напрацювань опозиції у кінцевому документі знову немає жодної конкретики.

"Там немає жодного конкретного заходу – там лише гасла, а гаслами з кризи не виходять. Якщо наші колеги хочуть ухвалювати програму для того, щоб захистити уряд – це одна справа, а для боротьби з кризою – це має бути зовсім інший документ, який має бути підготовлений більш професійно", - сказав він.

Крім того, регіонали знову поставили питання розгляду змін до держбюджету.

"Ми прийняли закон про держбюджет, в якому самі зобов'язалися розглянути зміни до нього за підсумками першого кварталу", - нагадав Єфремов.

"Після того наші колеги з БЮТ неодноразово заявляли про те, як добре працює уряд і про те, як йому всі заважають працювати. А ще пізніше ми дізналися про листа від Тимошенко на ім'я голови Верховної Ради, в якому вона сказала, що ситуація в державі катастрофічна. Однак у зв’язку з цим вона вважає за неможливе розгляд змін до бюджету ", - додав він.

"З моєї точки зору, в цьому листі відсутня логіка. Оскільки, якщо ситуація катастрофічна, то навпаки треба вживати заходів", - заявив депутат.

За словами Єфремова, через неухвалення змін до бюджет кожен громадянин щодня втрачає 173 гривні у зв’язку з не перерахованим прожитковим мінімумом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування