Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко стурбований і чекає "конструктиву"

Понеділок, 18 травня 2009, 14:28

Під головуванням президента Віктора Ющенка в секретаріаті глави держави відбувається нарада за участю вищого керівництва держави та лідерів політичних сил з питань узгоджених дій щодо подолання кризових явищ.

Участь у ній беруть прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Володимир Литвин, секретар РНБО Раїса Богатирьова, голова Нацбанку Володимир Стельмах, представник Партії регіонів Микола Азаров, повідомляє прес-служба президента.

Від секретаріату президента участь у нараді бере перший заступник його глави - представник президента у Кабінеті міністрів Олександр Шлапак.

Головна мета наради - обговорення єдиного загальнонаціонального антикризового плану, зокрема виконання Положень Меморандуму з МВФ та ситуація, що склалася на газовому ринку.

Говорячи про співпрацю України з МВФ, Ющенко висловив стурбованість тим, що законопроекти, які стосуються банківської системи та мають бути ухвалені до кінця травня, не готові до розгляду в парламенті.

До цього часу не внесено до парламенту законопроект про процедури розв’язання питань проблемних банків, спільно розроблений урядом і Національним банком, та ще два законопроекти, зазначив він.

Президент наголосив, що очікує від учасників наради конструктивного діалогу, який дасть практичні результати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування