"Гральному бізнесу" у Ющенка дадуть висловитися

Понеділок, 18 травня 2009, 14:51

Президент Віктор Ющенко готовий проаналізувати всі пропозиції, зокрема правового характеру, щодо врегулювання ситуації з гральним бізнесом в Україні.

На цьому наголосила заступник глави секретаріату президента - представник президента у КС і ЦВК Марина Ставнійчук під час зустрічі з лідерами мітингу протесту проти заборони грального бізнесу в Україні - віце-президентом Української асоціації діячів грального бізнесу Трипульським та представником мітингувальників Смирновою.

Водночас, Ставнійчук зазначила, що станом на 18 травня законопроект "Про заборону грального бізнесу в Україні", який був ухвалений Верховною Радою 15 травня, не надійшов на підпис президента, повідомляє прес-служба глави держави.

Ставнійчук зустрічалася з організаторами мітингу протесту та окремо - учасниками акції проти заборони грального бізнесу в Україні о 10.00 у понеділок, 18 травня.

Акція протесту проти законодавчої заборони грального бізнесу в Україні розпочалася 12 травня. Її організатори наголошують, що це загрожує безробіттям у цій сфері понад 200 тисячам працівників та банкрутством десятків підприємств.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News