Росія депортувала в Україну грузинського злодія в законі

Понеділок, 18 травня 2009, 16:12

З Росії 15 травня депортований грузинський "злодій у законі" Роїн Углава.

Про це повідомило "Інтерфаксу" у понеділок джерело в правоохоронних органах.

"Углава, 1963 року народження, є уродженцем Грузії. Він був затриманий 15 січня в Москві співробітниками Головного управління МВС по Центральному федеральному округу", - розповів співрозмовник агентства.

Він додав, що підставою для затримання стало порушення правил перебування іноземних громадян у Російській Федерації.

"Після завершення всіх оформлювальних процедур Углава був депортований в Україну, громадянином якої в даний час він є", - розповів співрозмовник "Інтерфаксу".

Він уточнив, що цей "злодій у законі" прописаний у Горлівці Донецької області і є уродженцем Кутаїсі.

За його даними, Углава брав участь у великій "злодійській сходці" на Клязьминському водоймищі в липні 2008 року, яке удалося припинити співробітникам правоохоронних органів.

Наприкінці березня інформоване джерело в МВС РФ повідомило "Інтерфаксу", що в Росії в даний час знаходиться близько 1200 так званих "злодіїв у законі", більше половини яких - вихідці з Грузії.

"За оперативними даними на сьогоднішній день у РФ проживає близько 1200 "злодіїв у законі", з яких приблизно 60% складають громадяни Грузії", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, у столичному регіоні постійно проживає близько 100 грузинських кримінальних авторитетів, багато з яких знаходяться або нелегально, або використовують підроблені документи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування