Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У партії Ющенка на парламентські вибори поки не збираються

Понеділок, 18 травня 2009, 22:16

Заступник голови партії "Народний союз "Наша Україна" Зиновій Шкутяк заявив, що парламентські вибори до чергових виборів президента не відбудуться.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Перші вибори, які будуть у країні – це президентські", - зазначив заступник лідера партії.

Відповідаючи на питання, чи готується "НСНУ" до позачергових виборів Верховної Ради, Шкутяк сказав: "Для того щоб провести будь-які вибори, потрібні конституційні підстави".

"У нас є багато інших справ у країні, і якщо не виникне ніяких дуже вагомих підстав, то я думаю, що президент не буде приймати таке рішення (про розпуск парламенту)", - зазначив він.

Водночас Шкутяк наголосив, що рішення про оголошення дострокових парламентських виборів приймає виключно президент, "і коли політики говорять про дострокові вибори, вони говорять особисту свою думку".

Водночас, коментуючи результати засідання ради партії, яке відбулося у суботу, він сказав, що на ньому вирішувалися організаційні питання.

"Політичної дискусії не було на минулій раді партії", - зазначив Шкутяк.

На питання, якими будуть перші кроки новообраної голови ради партії Віри Ульянченко, він сказав: "Перші кроки – це організаційні кроки".

"Перш за все, нам треба говорити із суспільством", - сказав Шкутяк.

На питання, яке місце у партії займає колишній лідер фракції НУ-НС у парламенті В’ячеслав Кириленко, він зазначив: "Він є членом президії партії, він є членом партії і послідовним прихильником курсу Ющенка у політиці і взагалі є його соратником".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...