Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Богатирьової кажуть, що через Балогу постійно проблеми

Понеділок, 18 травня 2009, 22:57

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Степан Гавриш назвав правильним рішення голови секретаріату президента Віктора Балоги піти у відставку.

Про це він сказав у ефірі телеканалу ICTV.

"Я думаю, що Віктор Іванович прийняв правильне рішення, зважаючи на те, що арсенал способів, принципів, які були покладені в управління політикою президента, не має необхідної ефективності", - зазначив Гавриш.

"Мені здається, що партнер і друг, яким є Віктор Іванович для президента, мав зробити це набагато спокійніше, забезпечуючи стабільну позицію розвитку цих подій", - заявив він.

На думку Гавриша, "той спосіб політики, який використовується у парламенті вичерпав себе". "Тобто спосіб, який був пов’язаний на конфлікті, на постійному ініціюванні загострення ситуації", - сказав він.

"Оскільки сам інститут президента, знаходиться у ситуації наближеній до постійних конфліктів, їх потрібно президенту постійно загладжувати, брати на себе низку відповідальностей непритаманних для нього", - вважає перший заступник секретаря РНБО.

"Більш того, навколо самої постаті глави секретаріату зосереджена досить гостра конфліктна дискусія, тому більша частина оточення президента вела з цього приводу дискусію. Я не хотів би називати прізвища. Загострення відбувалися постійно", - розповів Гавриш.

"Ресурс витрачався не на пошуки плану забезпечення ефективної діяльності президента, а на те, щоб проводити конфлікти зовнішні і внутрішні. Думаю, що це перестало працювати", - зазначив він.

Гавриш вважає, що найближчим часом президент Віктор Ющенко видасть указ про звільнення Балоги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...