Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко на закиди про невиконані обіцянки питатиме: "Ви хочете назад?"

Вівторок, 19 травня 2009, 10:12

Президент Віктор Ющенко впевнений, що йому є чим пишатися серед зробленого за час його перебування на посаді глави держави.

Про це він сказав в інтерв’ю газеті "Дело", опублікованому 19 травня.

На запитання: як під час передвиборчої кампанії він буде відповідати на закиди опонентів про те, що більша частина його президентської програми 2004 року не виконана, Ющенко відповів:

"Дуже просто. Я поставлю вам зустрічне запитання: чи хочете ви повернутися назад на п’ять років? Ні. Значить щось таке відбулося, що ви не хочете йти у славне минуле".

"За роки моєї каденції темпи економічного розвитку складали 7-7,5%. Це один з найкращих показників у Європі. Крім того, у нас були найнижчі показники безробіття, починаючи з 2005 року. За ці роки прийшло 2/3 всіх інвестицій, які були задіяні за всі роки незалежності. Чому мені не пишатися тим, що в Україну залучено майже 30 мільярдів інвестицій? Я буду цим пишатися!", - заявив Ющенко.

Ще одне "безумовне досягнення", за його словами, лежить у сфері зовнішніх відносин.

"Через 5-6 місяців ми підпишемо Угоду про асоційоване членство з ЄС – це найбільш статусний документ, який містить у собі і договір про зону вільної торгівлі. А його ми підпишемо щонайбільше через 10 місяців. Це унікальний документ, який принесе неймовірну вигоду і шалену кількість робочих місць", - зазначив президент.

"До цього я б додав також документ про Східне партнерство, за яким стоїть політична асоціація та економічна інтеграція", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування