БЮТ влаштував у Раді хвилину пафосу: "Спасибі нашій Юлі"

Вівторок, 19 травня 2009, 10:42

Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко закликає опозицію підтримати уряд у боротьбі з кризою.

Про це він сказав з трибуни парламенту у вівторок, коментуючи критику діяльності уряду збоку опонентів.

"Часто у листах люди питають: як довго Тимошенко буде самотужки боротися з кризою? Бути сьогодні шоуменом на собачо-порсячих телепобоїщах – це добряче тішить самолюбство, але це нічим не допомагає ні країні, ні людям", - сказав Кириленко.

"Давайте скористаємося хоча б тим, що довіра є до однієї людини і підтримаємо уряд...
Коли об’єднаний народ, йому нічого не страшно. А у нас одні всі свої сили кидають на боротьбу з бідою, а інші борються з Тимошенко. Скільки це буде тривати?", - додав він.

При цьому Кириленко навів кілька цитат з листів людей на адресу уряду.

"Люди бачать і чітко розуміють – Тимошенко вистояла в цій боротьбі, найтяжче вже позаду, і це бісить наших опонентів. "Спасибі нашій Юлі" - це зміст сотень листів, які надходять до нашої фракції від виборців. І це свідчить, що в нинішніх складних умовах довіра до голови уряду є", - сказав він.

"Саме прем’єр взяла на себе всю відповідальність долю народу і країни. Вона бореться з кризою, а всі інші запекло борються з Тимошенко. І минулий паралізований тиждень це засвідчив", - додав Кириленко.

При цьому, на його думку, люди розуміють, що "більшість політиканів язиками долають кризу на різноманітних телешоу, а плуга тягне прем’єр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News