У Партії регіонів будуть чистки через Ахметова?

Вівторок, 19 травня 2009, 12:38

У Партії регіонів готові дати оцінку деяким членам партії за негативні заяви на адресу Ріната Ахметова.

"І керівництво Партії регіонів, і рядові партійці глибоко обурені неврівноваженими, несправедливими й образливими заявами, що пролунали на адресу людини, яка є головною опорою всього економічного потенціалу Південно-Східної України", - йдеться в заяві Джарти, розміщеній на сайті Партії регіонів.

Він нагадав, що Ахметов "разом з усіма пережив дуже непрості часи після помаранчевої революції".

"Його позиція і кожен його крок завжди були чесні і гідні. Основне, що вдалося Рінату Ахметову, - це уберегти економічний потенціал південного сходу, зберегти робочі місця для сотень тисяч людей. І це мало і має дуже велике значення для майбутнього всієї нашої держави", - нагадав депутат однопартійцям.

"Тому ми всі так болісно сприйняли слова, що пролунали у свій час з вуст Дмитра Табачника, а пізніше – Віктора Тихонова. Я переконаний – з цього приводу в партії має відбутися дуже принципова розмова", - відзначив він.

"Той, хто не розуміє фундаментальних засад, на яких будується Партія регіонів (а це – курс на розвиток економіки, на зміцнення потенціалу держави і благополуччя його громадян), повинен зробити висновок. Або ж висновок зробимо ми", - попередив Джарти.

Як відомо, раніше Віктор Тихонов розкритикував Ахметова за його побажання успіхів Кабмінові Тимошенко в подоланні кризи, а також нагадав йому, що той у 2005 одягав Тимошенко у футболку "Шахтаря".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування