Якщо Дурдинцю на допиті поставлять "правильні питання", потягнуть і Балогу?

Середа, 20 травня 2009, 11:45

Член фракції БЮТ Андрій Кожем’якін не виключає порушення кримінальної справи щодо екс-глави секретаріату президента Віктора Балоги в разі притягнення до відповідальності заступника глави СБУ Тиберія Дурдинця.

Про це Кожем’якін сказав журналістам у середу.

Він наголосив, що питання відкриття кримінальних справ стосується виключно правоохоронних органів.

"Але ви знаєте, що людина, яка була дуже близька до нього (Балоги), а саме пан Дурдинець зараз переховується від слідства. До нього дуже багато питань, і я не сумніваюся, що за правильної постановки питань на допиті може вийти таке, що виникнуть питання до інших його близьких колег чи тих, хто допомагав йому незаконно займати посаду", - сказав Кожем’якін.

"Тобто все можливо, і якщо правоохоронні органи, і в тому числі Генпрокуратура проявлять об’єктивність, то я думаю, що, можливо, якісь кримінальні справи в майбутньому з’являться. Тим більше, що ви знаєте – приводи є", - додав він.

Коментуючи призначення Віри Ульянченко на посаду глави секретаріату президента, Кожем’якін зазначив, що "це призведе до позитивних змін у спілкуванні між секретаріатом та парламентом і, зокрема, демократичною коаліцією".

"Мені здається, відбудуться позитивні зміни в плані організації роботи (секретаріату) і навіть функціонування коаліції. Я вважаю, що вплив тієї людини, яка пішла, на деяких депутатів був суттєвий, і зараз він послабиться", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування