У БЮТ хочуть, щоб долю Васюника вирішила Тимошенко

Середа, 20 травня 2009, 12:22

Коаліція ще не обговорювала ймовірність відставки віце-прем’єра Івана Васюника у зв’язку з відсутністю подання прем’єра на його звільнення.

Про це повідомив журналістам член фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.

"Потрібне подання прем’єра і рішення ради коаліції. І в першу чергу прем’єр вирішує, хто може працювати, а кого потрібно замінити", - сказав він.

Крім того, Кожем’якін нагадав, що кандидатура на дану посаду має висуватися за квотою фракції НУ-НС.

Він також додав, що у середу ввечері, під час засідання ради коаліції, БЮТ має наміри вислухати аргументи партнерів, якими вони послуговувалися при реєстрації постанови про відставку Васюника.

"Якщо комусь не сподобалося, що якесь місто не потрапило до Євро-2012, це ще не привід для того, щоб знімати людину. Все повинно розглядатися на раді коаліції, але офіційно від керівництва фракції НУ-НС я ще не отримував інформації", - сказав він.

Разом з тим Кожем’якін не виключив, що в разі успішного засідання ради коаліції у четвер у сесійній залі можуть бути розглянуті кадрові питання, відмовившись водночас сказати, які саме.

У свою чергу член фракції НУ-НС Олесь Доній в інтерв’ю журналістам повідомив, що на даний момент засідання фракції щодо обговорення кадрових питань не відбулося через відсутність кворуму.

"Є думки окремих депутатів або керівництва фракції, але злагодженого рішення фракції з цих питань на даний момент немає", - сказав він.

Як відомо, у вівторок група депутатів з НУ-НС і Блоку Литвина зареєстрували постанову про відставку Васюника.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News