Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко: З такими, як у БЮТ, мені "не по дорозі"

Середа, 20 травня 2009, 13:24

Голова парламентського комітету з нацбезпеки й оборони Анатолій Гриценко ("НУ-НС") сумнівається, що міг би працювати в одній команді з прем’єром Юлією Тимошенко.

Про це він повідомив, спілкуючись із читачами "Української правди" в розділі "Конференції".

На запитання, чи є в нього принципові розбіжності з курсом, який проводить Тимошенко, і чи міг би він працювати з нею в одній команді, Гриценко відповів:

"Важко оцінити кількісно, але близько по 80% позицій наші підходи (з Тимошенко) співпадають, по 20% - відрізняються. У тому числі з важливих питань".

"Що таке команда Тимошенко – я не знаю. Нинішній уряд? Очевидно, ні. Фракція БЮТ? Якщо це команда Тимошенко, то в ній я працювати не можу. Тому що у фракції БЮТ сидять і люди, причетні до розбазарювання земель, державних підприємств, розкрадання бюджетних коштів через Тендерну палату й інші схеми. З такими мені не по дорозі", - заявив Гриценко.

"Це не виключає синхронного голосування за законопроекти, якщо наші позиції співпадають", - додав депутат.

На запитання, чи готовий він приймати "непопулярні рішення", Гриценко відповів однозначно: "Готовий".

А на припущення, що такі рішення можуть призвести до бунтів, Гриценко запевнив: "Народних бунтів не буде, коли рішення приймаються в інтересах людей. А антинародним бунтам влада протидіятиме рішуче і жорстко, як того вимагає Закон".

На запитання щодо очолюваної ним громадської організації "Громадянська позиція" і пропозицію публічно представити основних членів його команди, Гриценко зазначив:

"Зараз іде нормальна, спокійна робота, переважно в регіонах. Коли оприлюднюються результати окремих проектів ГП, члени Ради разом їх представляють, у т.ч. в центральних і регіональних ЗМІ – Беспалий, Назарова, Гриневецький, Бугай (законодавчі ініціативи), Ладигін, Мацех, Козюра, Ломако, Григорович (соціальні проекти, антикорупційна діяльність), Горбулін (сфера безпеки)".

"Буде виборча кампанія – буде більш активна медійна складова в діяльності членів ГП", - пообіцяв Гриценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування