Тимошенко пронервувала вечір у помаранчевій футболці зі свистом і криками

Четвер, 21 травня 2009, 09:24

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко привітала футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) з перемогою у фіналі Кубка УЄФА і подякувала йому за цей тріумф.

"Я вітаю "Шахтар" з блискучою, прекрасною і великою перемогою! Я дякую Вам, хлопці, за неперевершену гру, за грандіозне свято! Ви подарували країні справжній тріумф. Кубок УЄФА – наш!", - сказано в її привітанні, оприлюдненому прес-службою Кабміну.

"А тепер про враження. Ох і нанервувалася ж, скажу я вам. До вчора я навіть і не здогадувалася, як важко бути вболівальником", - зізналася Тимошенко.

"Вперше за чотири роки я, на прохання родини, вдягла помаранчеву шахтарську футболку і просиділа в ній весь матч. Ми сиділи разом, взявшись за руки і вболівали, переживали, нервували... Особливо з 97-ї хвилини, коли рахунок став 2:1 на нашу користь... Це було так добре... Не знаю, що подумали сусіди, але ми кричали, свистіли і співали...", - зазначила вона.

За словами прем’єра, матч змусив її навіть забути про кризу.

"Хай пробачать мене невболівальники (якщо такі є), але вчора на цілих дві години я змогла забути і про фінансову кризу, і про кредити МВФ, і про політику, бо вчора країною правив футбол.... Відтепер я вперше знаю по прізвищам донецьку футбольну команду не гірше, ніж членів власного уряду...", - зізналася Тимошенко.

Вона подякувала усім причетним до успіху української команди: "Я ще раз від усього серця дякую Вам, хлопці. Я дякую футболістам, тренерам, власникам клубу, всім, хто причетний до великого успіху, я дякую мільйонам вболівальників з усієї країни, які щиро переживали за український клуб, за Україну! Ми зробили це! Ми перемогли!"

"Я думаю, що вчора донецький "Шахтар" зробив для визнання України у світі більше, ніж всі політики і дипломати за кілька років...", - сказано в привітанні Тимошенко.

"Тепер Україна має і Кубок кубків, і кубок УЄФА. Що нам лишилося? – Взяти Лігу чемпіонів і виграти Євро-2012... Ми зробимо це. Я знаю, я вірю... Україна сильна!", - наголосила прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування