Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У привітанні команді Ахметова Янукович відбувся офіціозом

Четвер, 21 травня 2009, 10:40

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає перемогу "Шахтаря" у фіналі кубку УЄФА історичною подією.

Про це сказано у його привітанні на адресу "Шахтаря", розміщеному на сайті Партії регіонів.

"Щиро вітаю футболістів, тренерський штаб, керівництво футбольного клубу "Шахтар” і мільйони вболівальників з великою перемогою улюбленої команди. Переконлива гра наших футболістів об’єднала українських вболівальників, які радіють такій довгоочікуваній перемозі", - сказано у повідомленні.

На думку Януковича, завоювання "Шахтарем” Кубка УЄФА "впевнено можна назвати історичною подією, що високо підносить престиж України і дарує нам відчуття гордості за нашу країну".

"Вірю, що лідерство "Шахтаря” у престижному європейському турнірі дасть потужний поштовх для розвитку вітчизняного футболу і виведе його на якісно новий рівень напередодні проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Нових перемог тобі, "Шахтар”! Нових звершень українському футболу!", - йдеться у привітанні.

Як відомо, з перемогою "Шахтрар" вже привітав президент Віктор Ющенко, який спостерігав за матчем на стадіоні у Стамбулі, і прем’єр Юлія Тимошенко, яка "кричала, свистіла і співала", вболіваючи за команду вдома.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування