Дружині Черновецького "був меседж від Бога", що мер буде президентом

Четвер, 21 травня 2009, 12:01

Дружина мера Києва Аліна Айвазова вірить у те, що її чоловік Леонід Черновецький ще стане президентом України.

Про це вона розповіла газеті "Сегодня".

"Зараз тільки початок Льоні в політиці, мій чоловік стане президентом. У мене був меседж від Бога — з Льонєю в Україну прийде порятунок. Я щодня молюся не тільки за нього, але і за президента, прем'єра (Юлію Володимирівну я дуже поважаю), за весь Кабмін, Раду. Ці люди знаходяться нагорі, від них залежить доля країни", - заявила дружина мера.

"Саме головне — це любов і родина. Ну, де ви ще знайдете жінку, яка б агітувала за свого чоловіка? А я стояла така маленька, без каблуків, у Криму і роздавала листівки Леоніда Черновецького. Це було, коли він балотувався в президенти", - згадала вона 2004 рік.

Дружина мера зараз на Лазурному березі, а свій день народження, 21 травня, збирається на благодійний вечір Шерон Стоун, кошти від якого підуть на допомогу людям, хворим на СНІД. Квиток на цей вечір коштує 100 тисяч євро.

Крім Айвазової на вечір приїдуть сам мер, його заступники Ірена Кільчицька і Денис Басс, подруга дружини мера Тетяна Ківалова, дочка Христина.

"Вони хотіли зробити сюрприз, приїхавши без попередження, але я бачу віщі сни, так що усе знаю!", - заявив дружина мера.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування