Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" знову хочуть відставки уряду Тимошенко

Четвер, 21 травня 2009, 12:22

Фракція Партії регіонів не має наміру брати участі у звільнені Юрія Єханурова з посади міністра оборони, а готова голосувати лише за відставку всього уряду у цілому.

Про це сказав "регіонал" Олександр Єфремов, коментуючи ініціативу БЮТ з відставки Єханурова.

"Все це (відставка Єханурова) скидається на з’ясування особистих стосунків всередині коаліції з політичних міркувань, в чому ми, звісно, брати участі не будемо", - сказав він.

Єфремов наголосив, що на даний момент "йдеться про системну кризу в уряді".

"Ми не маємо міністра закордонних справ, у нас втік міністр фінансів, у нас звинувачений у пияцтві і бешкетуванні міністр внутрішніх справ. А тепер ще й прем’єр має претензії до міністра оборони щодо корупції", - сказав він.

"Тобто сьогодні не йдеться про когось персонально, сьогодні йдеться про уряд в цілому. Цей уряд недієздатний, і навіть вустами свого прем’єра виглядає карикатурно. Тому логічніше за все було б, якби Тимошенко подала у відставку разом з урядом, і от тоді б ми з задоволенням проголосували", - додав Єфремов.

Як відомо, раніше лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що нинішньому уряду треба дати допрацювати до президентських виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування