Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" кажуть, що Тимошенко обороняється членами проросійської партії

Четвер, 21 травня 2009, 12:47

Член фракції "НУ-НС" Ксенія Ляпіна стверджує, що Кабінет міністрів найняв представників проросійської партії "Родіна" для охорони від дрібних підприємців, які пікетують "Український дім", де в четвер проходить розширене засідання уряду.

Про це вона заявила в інтерв’ю журналістам у Верховній Раді.

"Я думаю, що організація всього цього, на жаль, була покладена на Держпідприємництво (урядовий комітет з питань держпідприємництва), і у мене таке враження, що особисто Олександра Володимирівна (Кужель) загралася з партією "Родіна", - сказала Ляпіна.

"Якщо державний службовець може собі дозволити підтримувати таку політичну силу, то, напевно, в країні існує велика проблема", - вважає вона.

Ляпіна нагадала про "фашистську ідеологію" партії "Родіна".

"Якщо український уряд від рідних українських підприємців обороняється організацією, яка має, м’яко кажучи, фашистські гасла, то це найбільша ганьба за останні 20 років незалежності", - сказала депутат від "НУ-НС".

"Це прийшли твої українські підприємці, ти їх почуй! Не обороняйся воєнізованими молодчиками!", - закликала Ляпіна.

Як відомо, лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова звинувачують у причетності до організації убивства одеського студента Максима Чайки і до фінансування об'єднання антифашистського руху "Антифа". За даними СБУ, такі версії підтверджуються.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування