Губський звинуватив секретаріат Ющенка в земельному дерибані

Четвер, 21 травня 2009, 16:13

Депутат від БЮТ Богдан Губський звинувачує секретаріат президента в покриванні розбазарювання землі в Київській області.

Про це йдеться в коментарі депутата щодо можливості призначення Валерія Пустовойтенка на посаду голови Київської облдержадміністрації

Депутат вважає Пустовойтенка оптимальною кандидатурою.

"Кандидатура Валерія Пустовойтенка на посаду голови Київської обласної державної адміністрації є компромісною фігурою, яка дозволить збалансувати інтереси всіх основних політичних сил регіону і дасть можливість новопризначеному губернатору сконцентрувати свою діяльність на вирішенні соціально-економічних проблем області, а не на політичних "розборках", - вважає Губський.

За словами Губського, головним базовим завданням Пустовойтенка по факту його призначення, – це продовжити соціально–економічний розвиток регіону та, найголовніше, - викорчувати кримінальні земельні схеми.

"Прикладом є розкрадання земель у Бориспільському, Броварському та ряду інших районів Київської області. За останні півроку були виявленні факти розбазарювання державних земель низкою керівників районних державних адміністрацій в Київській області", - заявив депутат.

"Зокрема, в Баришівському та Броварському районах, які кримінальним шляхом, за величезні хабарі, роздавали землі під кришуванням колишнього керівництва секретаріату президента", - зазначає Губський.

Як відомо, самого Губського неодноразово звинувачували в причетності до рейдерського захоплення земель у Київській області.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...