Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заарештували "мажора", який "тероризував" водіїв. Це син депутата?

Четвер, 21 травня 2009, 16:33

Київська міліція порушила кримінальну справу щодо молодої людини, ймовірно, сина депутата, який на автомобілі "Мерседес" в стані алкогольного сп'яніння здійснив низку ДТП у столиці і при затриманні чинив опір співробітникам міліції.

Про це розповіли в четвер "Інтерфакс-Україна" в центрі громадських зв'язків ГУМВС України в Києві.

Молодий чоловік заарештований, перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

"Щодо нього порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство, пов'язане з небезпекою для життя людей", - відзначили в ЦГЗ.

Як пише "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на свої джерела, за кермом "Мерседеса" був син депутата.

Газета пише, що в ніч на 15 травня хлопець носився нічними вулицями Києва на "Мерседесі" без номерних знаків, нахабно порушуючи правила і погрожуючи громадянам.

При цьому його переслідували інспектори ДАІ. Відірвавшись від ДАІшників о четвертій ранку, "Мерседес" опинився біля Червоного корпусу університету ім. Т. Шевченка. Не розрахувавши відстань, іномарка зачепила поливальну машину.

Цей інцидент розлютив власника "Мерседеса", і він вирішив розібратися з водієм поливалки з ножем в руках. Повз них на авто проїздили двоє чоловіків. Побачивши, що агресивний молодий чоловік погрожує водію спецмашини, вони вирішили втрутитися в інцидент.

Як розповіли чоловіки міліції, власник "Мерседеса" був явно п'яний. З водія поливалки порушник переключився на його захисників. Але вони сіли в машину і поїхали. Водій "Мерседеса" кинувся їх наздоганяти.

Кілька разів він ударив машину втікачів. З метою самооборони чоловікам довелося вистрілити в ногу порушнику з гумостріла. Тільки тоді він поїхав.

Коли його машина заглохла на перетині вул. Великої Васильківської та Тверської, правоохоронці "заспокоїли хулігана" струменем сльозоточивої газу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування