Путін чекає, що Тимошенко розтлумачить йому Ющенка

Четвер, 21 травня 2009, 17:26

Прем`єр Росії Володимир Путін розраховує під час зустрічі в Астані з прем`єр-міністром України Юлією Тимошенко прояснити позицію президента Віктора Ющенко "в газовому питанні".

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу політичної партії "Єдина Росія".

"Російська сторона розраховує, що зустріч з Тимошенко дасть змогу прояснити заяву президента Ющенка про те, що можлива ситуація, коли "Нафтогаз" не зможе сплачувати за постачання російського газу і в цьому випадку йому доведеться розплатитися активами, хоча Ющенко обіцяє не допустити цього", - йдеться в повідомленні.

Тимошенко і Путін проведуть зустріч в Астані під час засідання Ради голів урядів країн-учасниць СНД, яке відбудеться 22 травня

Як повідомлялося, 18 травня Ющенко допустив, що нездатність "Нафтогазу" розрахуватися за спожитий газ може призвести до того, що компанія буде змушена розраховуватися власними активами, до яких продовжує відноситись газотранспортна система (ГТС).

Проте зі свого боку Ющенко запевнив, що застосує всі конституційні повноваження, щоб ситуація навколо "Нафтогазу" не набула такого загрозливого характеру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування