Росія збирається продавати палестинцям БТРи

Четвер, 21 травня 2009, 18:15

Російські бронетранспортери для Палестини готові до відправлення, але ще має погодити терміни, протягом яких вони будуть доставлені на палестинську територію.

Про це повідомив офіційний представник МЗС Росыъ Андрій Нестеренко журналістам у Москві в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Обіцяні нами БТРи повністю готові до відправлення. Що стосується термінів цієї операції, то вони є предметом узгодження між усіма зацікавленими сторонами", - сказав він.

"Як ви розумієте, регіон дуже чуттєвий, тому необхідно погодити з усіма сторонами питання щодо подібного роду поставок", - зазначив Нестеренко.

За його словами, Росія надає Палестині різнопланову допомогу, що включає "невідкладне фінансове сприяння, гуманітарні поставки, а також підготовку національних кадрів".

"Наша підтримка охоплює також питання зміцнення силових структур Палестинської національної адміністрації. Вважаємо цю задачу дуже важливою з огляду на становлення незалежності і життєздатної Палестинської держави", - сказав Нестеренко.

На початку березня глава МЗС РФ Сергій Лавров повідомив, що Москва поставить Палестинській національній адміністрації (ПНА) 50 бронетранспортерів у найближчому майбутньому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News