Вірні балогівці кажуть, що у них не біржа для князьків

Четвер, 21 травня 2009, 18:30

Лідер партії Єдиний центр Ігор Кріль заявив, що "вихід із партії кон‘юнктурних людей лише зробить партію монолітною".

"У рішенні ради Черкаської обласної організації Єдиного центру немає політичної позиції, лише політична кон'юнктура, яка викликана сильним тиском з боку адмінресурсу" - так він прокоментував заяву ради Черкаської облорганізації про вихід із партії.

На його переконання, Єдиний центр вже активно боровся із урядовим та регіональним адмінресурсом під час цьогорічних виборів до місцевих органів влади та перемагав на цих перегонах, повідомляє прес-служба партії.

"Впораємося і з тиском із боку голів обласних держадміністрацій", - додав лідер Єдиного центру.

Він упевнений, що "вихід із партії кон'юнктурних людей лише зробить ще більш монолітним ЄЦ".

"Це дасть нам змогу війти у виборчу кампанію командою однодумців, а не біржею працевлаштування для місцевих князьків. І ми зможемо гарантувати, що кожен, кого Єдиний центр делегуватиме у владу, буде відстоювати інтереси громадян України, а не триматися за свою посаду і шукати чийогось заступництва", - зазначив Кріль.

Як відомо, раніше рада черкаської обласної організації партії "Єдиний центр" на чолі з першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації Петром Гаманом заявила про вихід із партії.

За попередньою інформацією, таким чином рада облорганізації продемонструвала свою незгоду з позицією екс-глави секретаріату президента, члена президії "Єдиного центру" Віктора Балоги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування