Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати хочуть дати клубу Ахметова грамоту

П'ятниця, 22 травня 2009, 10:53

Депутати пропонують нагородити футбольний клуб "Шахтар" грамотою Верховної Ради "за вагомий внесок у популяризацію спортивного способу життя та за підняття рейтингу України серед футбольних держав".

Відповідний запит надійшов від комуніста Володимира Даниленка на ім’я спікер Володимира Литвина.

На засіданні у п’ятницю Литвин звернувся до Донецької облради з проханням внести відповідне подання і висловив переконання, що Верховна Рада одностайно його підтримає.

Водночас НУ-НСівець Василь Петьовка звернувся до голови СБУ щодо діяльності компанії "Blackstone group international" в Україні, яку було залучено у якості консультантів Кабміну.

БЮТівець Андрій Портнов звернувся до генпрокурора "щодо розслідування системних корупційних діянь та посадових злочинів, вчинених міським головою Львова Андрієм Садовим".

НУ-НСівець Борис Тарасюк просить генпрокурора відреагувати на "незаконного рішення Севастопольської міськради про заборону навчання українською мовою в загальноосвітніх навчальних закладах міста".

Водночас БЮТівці Святослав Олійник та Портнов звернулися до генпрокурора "щодо вжиття термінових заходів з метою притягнення до кримінальної відповідальності та затримання одного з керівників СБУ Анатолія Павленка за організацію незаконного прослуховування посадових осіб, депутатів та державних діячів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...