Депутат від Партії регіонів обіцяє не рятувати свого пасинка від слідства

П'ятниця, 22 травня 2009, 11:53
Депутат від Партії регіонів Ігор Лисов заявляє, що не збирається здійснювати тиск на слідство під час розслідування інциденту за участі його пасинка.

"Я жодного телефонного дзвінка не робив і не робити не буду. Він буде відповідати за свої вчинки. Хай крапки над "і" поставить суд", - сказав Лисов у коментарі "Українській правді".

Як відомо, МВС затримало пасинка Лисова Артема Криворучка після того, як той у нетверезому стані порушував правила дорожнього руху та громадський порядок на вулицях Києва, ударив поливальну машину та кидався на її водія.

За повідомленням МВС, проти молодої людини порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, пов'язане з небезпекою для життя людей.

"Для очищення Артем має понести кару, яку визначить суд, і це буде йому уроком на все життя", - сказав депутат у коментарі "Українській правді".

Лисов сказав, що інформація міліції про цей інцидент не відповідає дійсності. "Інформація, якою я володію, протилежна. У інциденту було багато свідків, і правда буде визначена на судовому засіданні", - сказав депутат.

Лисов сказав, що хоча Артем не його рідний син, але він "не знімає вини" з себе.

"Артем живе самостійно, заробляє самостійно. Але я зроблю все, щоб нічого подібного в майбутньому не повторилося", - сказав депутат.

Лисов також підкреслив, що цей інцидент не слід пов'язувати з його політичною діяльністю, оскільки його пасинок не займається політикою.

Лисов наголосив, що сам є глибоко віруючою людиною і відповідним чином намагається виховувати своїх чотирьох дітей.

"Коли я був депутатом Київради від Теремків, то збудував церкву Бориса і Гліба. Нещодавно я організував свято – День Теремків, у вечірньому концерті взяло участь 20 тисяч осіб. Але про позитивні новини ніхто не пише, всі вишукують негатив", - зазначив Лисов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування