Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануровим намагаються відволікти увагу від Луценка?

П'ятниця, 22 травня 2009, 11:55

"Нашоукраїнець" Зіновій Шкутяк упевнений, що ситуація, яка склалася навколо міністра оборони Юрія Єханурова штучно створена Юлією Тимошенко.

Про це він повідомив у п’ятницю сайту RAZOM.

"Скандал навколо міністра оборони має дві мети. Перша – це початок президентської кампанії. Юлія Володимирівна вже оголосила, що йде на вибори, і вона зачищає навколо себе людей, які їй опонують, тому це звичайна зачистка", - вважає депутат.

"В цьому випадку, як у більшості інших, прем’єр-міністр дбає виключно про себе і про свою підтримку, а не переймається справою. Друга мета – скандал навколо Єханурова – це звичайне відволікання уваги від "п’яного скандалу" з Луценком. Це звичайне перемикання уваги", - наголосив Шкутяк.

"Я хочу сказати, якщо ми прийняли рішення, що очолювати Міністерство оборони повинна цивільна людина, то кращого фахівця, як Єхануров, просто немає. Це великий недолік в тому, що такого рівня людина, як прем’єр-міністр приймає несправедливі рішення, не дбає про справу, а дбає про себе, про свою підтримку. Тому що Єхануров – справжній фахівець, який в складний для України час, очолює Міністерство оборони", - вважає Шкутяк.

Як відомо, прем’єр обіцяла ініціювати відставку Єханурова через фінансові зловживання в його міністерстві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування