"Самооборона" виправдовується, що Луценко кращий за Єханурова

П'ятниця, 22 травня 2009, 12:58

В "Народній самообороні" не згодні з заявами, що скандалом навколо Юрія Єханурова намагаються відволікти увагу від дій Юрія Луценка.

Про це йдеться в заяві соратника Луценка депутата Юрія Гримчака у відповідь на заяву одного з керівників Народного Союзу "Наша Україна" Зиновія Шкутяка, на думку якого поява в парламенті кількох проектів постанов про відставку міністра оборони є "відволіканням уваги" від скандалу з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

"Такий стиль поведінки завжди був притаманний людям, які хочуть справити враження на керівництво демонстративно фанатичним відстоюванням його інтересів. У даному разі мова йде про нового лідера "НСНУ" й водночас голову Секретаріату президента Віру Ульянченко. Адже для Віри Іванівни пошук варіантів збереження на міністерській посаді Єханурова – це перший тест на відповідність новій посаді та тим завданням, які ставить перед главою СП президент", - упевнений політик.

Водночас він нагадав захисникам Єханурова про "принципову різницю між тією ситуацію, в яку з вини неадекватних дій німецької поліції потрапив Луценко, та тими непоодинокими фактами корупції, які Головним контрольно-ревізійним управлінням Міністерства фінансів були виявлені у МО України".

"Не можна ставити в один ряд байки про непристойну поведінку української делегації у аеропорту Франкфурта-на-Майні, що ніким не доведено, та відвертими зловживаннями з бюджетними коштами, через які державній скарбниці України та бюджету самого Міністерства оборони було завдано багатомільйонних збитків!", - заявив депутат.

Як відомо, в парламенті існує комісія щодо розслідування зловживань Юрія Луценка на посаді глави МВС.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування