У Януковича обурилися "ерзац-новинами від Тимошенко"

П'ятниця, 22 травня 2009, 19:26

Депутат від Партії регіонів Микола Азаров заявив, що "уряд пішов від вирішення проблемних питань і вже практично повністю займається саморекламою, пов'язаною з майбутніми президентськими виборами".

"Замість того, щоб займатися економікою, уряд займається PR-акціями", - сказав він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Всі наші законопроекти коаліцією блокуються. Як тільки бачать, що законопроект внесений Партією регіонів, так жодного голосу від коаліції немає. При цьому коаліція намагається нас звинувачувати в тому, що ми не підтримуємо їх законопроекти", - зазначив депутат.

"По-перше, якщо є парламентська більшість, як вони стверджують, то голосів для прийняття рішення повинно вистачати. А по-друге, хіба можна голосувати за ту нісенітницю, яку вносить коаліція на розгляд парламенту?", - сказав Азаров.

Він вважає, що "немає найголовніших законопроектів, тих, які відносяться до соціального захисту громадян України".

"Уряд лише розповідає, що виплата пенсій - це величезна його заслуга. Це не заслуга, це - його обов'язок. До того ж, ці пенсії виплачуються за рахунок включення друкарського верстата. В результаті зростає інфляція, зростають ціни, а реальні доходи людей стають все менше і менше ", - сказав він.

"Більше того, кожному пенсіонеру не доплачують більше 200 гривень. Точно так само, як не доплачують працівникам бюджетної сфери", - зазначив депутат.

Азаров впевнений, що "популістські заяви Тимошенко, особливо ті, які стосуються сфери економіки, абсолютно не узгоджуються з реальними діями уряду".

"У Тимошенко декілька "правд". Одна, вигадана, - для виступів по телебаченню, інша - для міжнародних фінансових організацій, ну, і третя, та яка найбільше відповідає дійсності, - для внутрішнього користування, але з грифом "для службового користування". Так бути не повинно", - впевнений він.

"Суспільство повинно знати, що насправді відбувається в країні, а не "ерзац-новини" "від Тимошенко", - сказав Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News