Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров думає, що Тимошенко буде вибачатися

П'ятниця, 22 травня 2009, 22:56

Міністр оборони Юрій Єхануров заявив, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко має вибачитися за звинувачення у корупції на адресу Міноборони, а керівник ГоловКРУ Микола Сивульський має піти у відставку.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

"Я думаю, що прем’єр вибачиться", - зазначив міністр.

"Сивульський, якого я поважаю, але після роботи в Єдиних енергетичних системах, після того, як він відповідав там перед правоохоронними органами, у ньому щось зламалося. І тепер він виконав це замовлення", - сказав Єхануров.

Міністр вважає, що "він повинен піти у відставку".

"Мав бути "бліцкриг": у четвер треба було винести це питання в парламент на відставку", - зазначив Єхануров..

"29 квітня прийшла комісія. Потім вся країна відпочивала, і комісія теж не працювала. Вони попрацювали 5 днів, 12 травня склали акт, 15 травня відправили до нас, 16 ми отримали. По правилам 5 днів на відповідь, тобто до 21, а 20 травня вже було влаштоване шоу", - розказав він.

"Це явно було підготовлено. Я був у відрядженні у Білорусії, повернувся ввечері і мені сказали, що вранці треба буде звітувати, а ми тільки закінчили відповіді на запитання", - заявив Єхануров.

Як відомо, Тимошенко вимагає відставки Єханурова за факти корупції в Міноборони. Президент Віктор Ющенко не бачить підстав для цього.

Фракція БЮТ зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про звільнення міністра оборони.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування