Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Івано-Франківщині спіймали "невловимого Рембо" з гранатою

Субота, 23 травня 2009, 14:34

У місті Рогатин Івано-Франківської області в результаті спецоперації працівників місцевого УБОЗ було затримано особливо небезпечного злочинця, відомого у кримінальних колах на прізвисько "Рембо".

Про це повідомляє департамент зв’язків з громадськістю МВС України.

Під час затримання "Рембо" працівники підрозділу швидкого реагування "Сокіл" застосували вогнепальну зброю, у результаті чого він був поранений в плече.

Злочинець є уродженцем Донецької області, 1958 р.н., був неодноразово засуджений, зокрема за розбій, навмисне вбивство, втечу з міст позбавлення волі, посягання на життя правоохоронця та здирництво.

Останній раз його було засуджено до 15 років позбавлення волі, але з місць позбавлення волі він втік. У травні 2008 року його було оголошено у міждержавний розшук.

За попередніми висновками прокуратури Рогатинського району Івано-Франківської області, зброя працівниками міліції була використана правомірно. Під час огляду у зловмисника вилучено гранату РГД-5 та фальшиві документи на інше прізвище. Затриманого направлено до Львівської області.

У МВС зазначають, що наприкінці квітня цього року у Львівській області намагалися затримати "Рембо", але він вчинив непокору, взяв в заручники одного з працівників УБОЗ Львівської області, поранив працівника міліції і його змушені були відпустити, побоюючись за життя людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...