Тимошенко не буде вибачатися перед Єхануровим

Субота, 23 травня 2009, 17:59

Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що не збирається вибачатися перед міністром оборони Юрієм Єхануровим у зв'язку із заявою на засіданні Кабміну про необхідність відставки міністра після виявлення фактів корупції в міністерстві.

"Я думаю, що моє вибачення перед Єхануровим буде виглядати як постановка питання про звільнення його на наступному сесійному тижні. Таку корупцію Україна не може пробачити, коли на здоров'ї солдатів, на харчуванні солдат заробляються сотні мільйонів гривень", - заявила прем'єр на брифінгу в суботу, відповідаючи на запитання, чи готова вона вибачитися перед Єхануровим.

"Це не просто звільнення. Відповідати треба за Кримінальним кодексом", - додала Тимошенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Вона знову заявила, що і висновки КРУ, і висновки уповноваженого уряду з питань боротьби з корупцією щодо діяльності Міноборони правомірні.

"Всі ці люди мають рацію. Треба, щоб хоча б раз спрацювала Генеральна прокуратура. І щоб хоч один чиновник відповів за такі зловживання, перебуваючи при владі", - наголосила Тимошенко.

За її словами, на даний час всі міністерства перевіряються, і якщо будуть "такі сюрпризи, то будемо подавати і інших міністрів на звільнення".

Як відомо, Єхануров вважає, що події, які сталися на засідання уряду в середу у зв'язку з перевіркою КРУ його відомства, перебувають у суто політичній площині, а також сподівається, що Тимошенко вибачиться за свої слова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування