Родина Кушнарьова оскаржила амністію обвинувачуваного у вбивстві

Неділя, 24 травня 2009, 15:58

Близькі депутата-регіонала Євгена Кушнарьова оскаржили рішення апеляційного суду, який амністував Дмитра Завального і закрив кримінальну справу про ненавмисне вбивство відомого політика, у Верховному суді.

За словами сина політика Андрія Кушнарьова, в кримінальній справі є багато нестиковок, повідомляє газета Сегодня.

"Загибель батька не повинна стати ще однією загадковою смертю відомого політика в Україні", - сказав він і додав, що навіть якщо Верховний суд відмовить у повторному слуханні, здаватися він не має наміру.

"Знову підемо в прокуратуру, будемо наполягати на повторному порушенні кримінальної справи та новому розслідуванні. Є й підстави - речові докази, які розглядалися слідством, потрапили у міліцію лише через десять днів після загибелі батька. Чому так сталося?" - сказав Кушнарьов-молодший.

Одночасно зі зверненням до Верховного суду родина екс-губернатора Харківщини звернулася за допомогою до колишніх однопартійців і соратників Кушнарьова.

"Звернувся до всіх. Просити кого-то конкретно я не буду. Якщо знайдуться люди, які також хочуть знати правду про вбивство батька - будемо раді їх допомоги, у інакшому випадку будемо діяти своїми силами", - заявив Кушнарьов-молодший.

Проте мер Харкова, член Партії регіонів Михайло Добкін заявив, що в справедливості винесеного рішення повністю впевнений і вважає, що правди ніхто не приховує.

Учасник полювання, депутат і керівник обласної організації Партії регіонів Дмитро Шенцев заявив, що не бачить підстав для політичного лобіювання гучної справи і впевнений у тому, що потрібно, щоб вона пройшло всі інстанції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування