Янукович каже, що не один Васюник винен

Неділя, 24 травня 2009, 19:26

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що "не можна списувати все проколи і недоліки у підготовці до Євро-2012" тільки на віце-прем'єра Івана Васюника.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу ICTV.

У той же час лідер реіоналів вважає, що "причин або приводів, щоб внести цю пропозицію (про звільнення Васюника) достатньо".

"Потрібно дивитися на широке коло виконавців, які повинні нести відповідальність і вчасно приймати рішення, і домагатися їх виконання", - вважає Янукович.

"Якщо подивитися взагалі ситуацію з кадрами - міністр фінансів втік, міністра закордонних справ немає, міністр внутрішніх справ на підвісу у зв'язку з міжнародним скандалом, міністра оборони звинувачено в корупції", - зазначив він.

Лідер регіоналів заявив, що йому "доводиться спілкуватися з керівниками уряду, і вони всі кажуть, що працювати в уряді неможливо, тому що немає команди".

Також він відмовився коментувати відставку глави секретаріату президента Віктора Балоги і призначення Віри Ульянченко на цю посаду: "Я не хочу давати оцінку тим фахівцям, яких призначає у себе президент".

"Як такої системи влади не існує. Ми чуємо весь час одне и те ж - звинувачення у корупції. Це не може тривати довго, це має ось-ось закінчитися", - заявив Янукович.

Як відомо, раніше депутати від НУ-НС і Блоку Литвина зареєстрували проект постанови про звільнення Васюника.

Віце-прем'єр курує в уряді питання підготовки та проведення Євро-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування