Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна заспокоює: штаб Ющенка не на Банковій

Неділя, 24 травня 2009, 20:12

Глава секретаріату президента Віра Ульянченко заявила, що виборчий штаб президента Віктора Ющенка не у її відомстві.

Про це вона сказала в інтерв’ю телеканалу 1+1.

"Мені б хотілися, щоб мене правильно зрозуміли – президент визначився зі своєю політичною опорою – це Наша Україна. Але я хочу заспокоїти усіх своїх опонентів – виборчий штаб президента не на Банковій", - заявила глава секретаріату.

"Як приклад, я працювала головою Київської ОДА, я з перших днів формування у партії НСНУ, очолювала обласну партійну організацію, це був період проведення дочасних парламентських виборів, і ніхто ніколи не звинуватив мене у тому, що був використаний адмінресурс на користь моєї партії", - зазначила Ульянченко.

"Я думаю, що президент продемонстрував свій принцип чесних виборів, відкритої політики, прозорих виборів. І це основне надбання суспільства при президенті Ющенку, і я ні в якому разі це не порушу", - заявила вона.

Відповідаючи на питання, чи є зараз криза оточення президента пов’язана з відсутністю людей, яким Ющенко довіряє, глава секретаріату сказала: "Дуже часто, люди які приходили у партію, які приходили до президента, ті слабкі люди, перш за все переслідували свої власні інтереси, свої власні амбіції".

"І це не проблема президента, це не проблема тих людей, які довго в партії. В ідеологічних партіях це часто буває. Я не хотіла б, щоб з цього робили трагедію", - вважає Ульянченко.

На питання, чи покращиться взаємодія президента з Кабміном та парламентом після призначення її главою секретаріату, Ульянченко наголосила, що "президент завжди налаштований на діалог, на компроміс".

"Він завжди підкреслює, що тільки в діалозі, в єднанні, в компромісах, в спільній меті можна знайти результат. Я не пам’ятаю, щоб колись конфлікти народжували щось цікаве. Моє завдання скоординувати діяльність всіх органів влади", - зазначила вона.

Відповідаючи на питання про свої стосунки з олігархами, Ульянченко заявила: "В країні, у якій я живу, я б не хотіла, щоб частину людей, які заробляють гроші, утримують трудові колективи, виконують роботу, називали бандитами".

"Я запропонувала олігархам іншу систему співпраці. Ми маємо зробити так, щоб бізнес і влада були партнерами. Влада не може без бізнесу, але й бізнес не може бути без влади", - зазначила голова секретаріату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: