Янукович не здивувався витівці Богословської

Понеділок, 25 травня 2009, 12:44

Рішення Інни Богословської вийти з ПР і висунути свою кандидатуру у кандидати в президенти України не стало для партії несподіванкою.

Про це йдеться в коментарі Віктора Януковича з приводу заяви своєї однопартійки.

"Останнім часом Інна Германівна неодноразово висловлювала такі думки. Це її право, яким вона скористалася, будучи членом партії, де панує реальна, а не показна демократія", - цитує Януковича прес-служба партії.

"Інша річ, чому вона зробила це саме тепер, коли перед ПР стоїть завдання максимально об’єднувати сили для боротьби з кризою. Цілі, про які заявила Богословська у своїй заяві, повністю збігаються з програмою Партії регіонів. Рішення вийти з Партії регіонів, очевидно, продиктоване іншими мотивами. Наприклад, спробою діяти більш радикально, до чого Інна Германівна неодноразово закликала нашу політичну силу", - зазначив він.

"У цьому зв’язку прагнемо ще раз наголосити, що для Партії регіонів важливим є якнайшвидший вихід країни з кризи, а не використання наближення президентських виборів для розкручування галасливих пропагандистських кампаній", - заявив Янукович.

Як відомо, у понеділок Богословська оголосила про намір балотуватися в президенти.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування