Радник Балоги теж пішов із секретаріату Ющенка

Понеділок, 25 травня 2009, 15:01

Олександр Семирядченко залишив посаду радника глави секретаріату президента України.

Він особисто підтвердив "Телекритиці", що його звільнення пов'язане з відставкою глави секретаріату президента Віктора Балоги.

"Я звільнився за день до указу президента про звільнення Віктора Івановича Балоги. Тобто після того, як він подав заяву про відставку, я написав свою заяву, і Балога, відповідно, звільнив мене, поки ще був чинним главою секретаріату", - сказав Семирядченко.

"На своєму першому і єдиному брифінгу в секретаріаті президента, коли я ще керував службою інформаційної політики, я оголосив усім, що рівно в той день, коли Балога залишить секретаріат, залишу секретаріат і я. Я дотримав свого слова", - сказав він.

За словами Семирядченка, на сьогодні він закриває всі політичні питання, пов'язані з Балогою, а потім визначатиметься, де працюватиме надалі.

Балога зробив йому пропозицію залишатися з ним і надалі, займатися політичними та інформаційними питаннями. Наразі Семирядченко розмірковує над пропозицією Балоги та над низкою інших пропозицій, в тому числі й щодо роботи у медіа.

Як відомо, перш ніж у 2006 році піти на роботу до Балоги, Семирядченко 4 роки був головним редактором телеканалу ICTV.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування