Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко обіцяє чинити опір Януковичу і Тимошенко

Понеділок, 25 травня 2009, 15:25

Депутатська група "За Україну!" чинитиме опір конституційній змові БЮТ і ПР.

Про це заявив голова групи В’ячеслав Кириленко, коментуючи заяву Віктора Януковича про те, що переговори з БЮТ про зміни до Конституції "не припинялися ніколи".

"Дуже добре, що нарешті все таємне стало явним і люди уже чітко мають підтвердження, що уже багато місяців відбуваються закриті переговори між БЮТ і ПР на тему розподілу влади на багато років уперед в інтересах своїх вождів", - сказав він, повідомляє прес-служба руху.

На переконання Кириленка, головним стрижнем цієї дискусії є питання про те, як забезпечити політичне майбутнє чинному прем’єру і лідеру опозиції.

"І навколо цієї проблеми є тільки одна розв’язка, яка пропонується – це переведення виборів президента до парламенту", - зауважив Кириленко, підкресливши, що "є велике бажання двох політичних сил – БЮТ і ПР – забрати від людей право обирати собі президента всенародно і передати це право олігархам у парламент".

Кириленко не виключив, що такі зміни до Конституції можуть бути проголосовані у ВР. "300 депутатів, які давно не мають своєї самостійної політичної позиції, натиснуть кнопки як їм скажуть", - зазначив він.

"Група "За Україну!" буде чинити опір такому розвитку подій, бо ми вважаємо, що на догоду інтересам двох партійних вождів не можна перекроювати Конституцію", - наголосив голова депутатської групи "За Україну!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування