Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пасинок "регіонала" літав по Києву абсолютно тверезий - міліція

Понеділок, 25 травня 2009, 17:16

Керівник київського главку міліції Віталій Ярема запевняє, що на нього не чиниться жодного тиску в зв'язку з розслідуванням кримінальної справи у відношенні сина одного з народних депутатів, що вчинив низку ДТП у Києві і чинив опір співробітникам міліції.

"Ніхто мені не дзвонив, ніхто на мене не тиснув, на сьогоднішній день справа розслідується прозоро", - запевнив Ярема в понеділок на прес-конференції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Разом з тим він підкреслив, що оприлюднена в пресі інформація відносно алкогольного сп'яніння цієї молодої людини, не відповідає дійсності.

Ярема розповів, що після того, як молодика доправили в міліцію, були зроблені аналізи і лікарі написали висновок про те, що в його крові немає алкоголю.

А ті таблетки, що були знайдені в машині молодої людини, не містять наркотичних речовин, додав керівник столичної міліції.

Однак Ярема підкреслив, що дії молодика були не просто хуліганськими - він чинив опір співробітникам міліції. "Думаю, розслідування буде завершене", - заявив начальник київської міліції.

Як відомо, міліція порушила кримінальну справу у відношенні пасинка члена фракції Партії регіонів Ігоря Лисова, який на автомобілі "Мерседес" нібито в стані алкогольного сп'яніння скоїв низку ДТП у столиці і чинив при затриманні опір співробітникам міліції.

Молодого чоловіка було заарештовано і поміщено в ізолятор тимчасового затримання.

Після інциденту Лисов заявив: "Я жодного телефонного дзвінка не робив і робити не буду. Артем буде відповідати за свою провину. Нехай крапки над "і" поставить суд. Для очищення Артем повинен понести покарання, яке визначить суд, і це буде йому уроком на все життя".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування