Партія Балоги буде жити без вождя

Вівторок, 26 травня 2009, 12:43

У партії "Єдиний центр" немає дискусії про те, хто може очолити цю політичну силу, заявляє лідер партії Ігор Кріль.

"Це не є важливим питанням для "Єдиного центру", оскільки "Єдиний центр" - це партія не вождистського типу. Ми партія командного типу. І в нас усе вирішує команда, а не вождь", - сказав він на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Відповідаючи на питання, чи буде обраний новий глава партії на з'їзді 11 липня, він знову відзначив, що для "Єдиного центру" не має значення, хто очолить партію.

Реклама:

"У будь-якому випадку, буде людина, яка буде працювати на авторитет партії. Хто буде ця людина, зараз говорити передчасно. У нас у партії такі дискусії не ведуться", - підкреслив політик.

При цьому Кріль припустив, що дане питання може бути обговорене на засіданні президії партії, "максимум, за два тижні до з'їзду".

Лідер партії "Єдиний центр" не виключає самостійну участь партії в майбутніх парламентських виборах.

"Знаючи настрої більшості керівників територіальних організацій, ми підемо на вибори, швидше за все, окремо, самостійно. Але це рішення буде приймати з'їзд, що відбудеться напередодні виборчого процесу", - сказав він.

ВІДЕО ДНЯ

При цьому лідер "Єдиного центру" висловив сумнів у тім, що дострокові парламентські вибори відбудуться до президентських.

Він знову підкреслив, що партія готова співробітничати з усіма політичними силами.

"Ми вважаємо, що помилкою є будь-які запевняння політиків про те, що хто з ким не буде співробітничати", - сказав Кріль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування