Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров збирається і далі мозолити Тимошенко очі

Вівторок, 26 травня 2009, 16:29

Міністр оборони Юрій Єхануров має намір брати участь у засіданнях уряду, незважаючи на конфлікт із прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

На питання журналістів, чи буде він відвідувати майбутні засідання уряду, Єхануров відповів: "А як же, я член уряду", - повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На прес-конференції в Міністерстві оборони він наголосив, що "півтора роки мовчав і спокійно працював", але була створена "організована політична атака" проти нього.

"Я вважаю, що я міністр оборони, і я не повинен бути політиком, а робити усе для того, щоб вирішувати питання в службовому порядку", - заявив Єхануров.

"Однак якщо вже мова йде про атаку, чисто організовану політичну атаку, я думаю, що мені потрібно не мовчати. А говорити, тому чекайте продовження", - додав міністр.

Як відомо, керівник КРУ Микола Сивульський 20 травня на засіданні уряду заявив, що інформація про корупцію в Міноборони в 2008 році підтвердилася.

При цьому між Єхануровим і Тимошенко виникла словесна перепалка, прем'єр навіть стукнула в гніві кулаком по столу.

Тимошенко звернулася до президента з вимогою внести подання про відставку Єханурова, однак президент назвав такі вимоги безпідставними.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування