Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У розшуку Дурдинця "все іде за планом"

Середа, 27 травня 2009, 12:33

Міністерство внутрішніх справ за дорученням прокуратури продовжує активний розшук заступника голови СБУ Тиберія Дурдинця.

Про це заявив журналістам заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов, який курує кримінальний блок, повідомляє УНІАН.

"Розшук просувається нормально, працюємо. Працюємо в режимі повсякденно, як і потрібно бути. Все йде за планом", - сказав Євдокимов.

На уточнююче запитання, чи є вже якісь напрацювання щодо місця знаходження Дурдинця, він відповів, "Ну, звісно, як тільки знайдемо - відразу повідомимо".

При цьому заступник міністра зауважив, що в першу чергу розшуком Дурдинця займається УБОЗ, а вже потім кримінальний розшук.

Як відомо, 19 травня Дурдинця було оголошено в міжнародний розшук. Генпрокуратура порушила проти нього кримінальну справу за ст.382 Кримінального кодексу (невиконання судового рішення).

Печерський райсуд Києва дав дозвіл на арешт Дурдинця у зв`язку з тим, що він не виконує рішення Окружного адмінсуду суду про визнання незаконним призначення його на посаду заступника голови СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування