Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин заговорив про "ширку" з ПР в основі

Середа, 27 травня 2009, 19:26

Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляє про необхідність розширення парламентської коаліції.

"Цілком очевидно, що сьогодні має бути в парламенті більш широке об'єднання. І основу тут повинна становити Партія регіонів", - сказав він на прес-конференції в Запоріжжі у середу.

"Якщо буде розпалюватися політична війна, то очевидно, що ми отримаємо розкол країни, який залікувати буде вже неможливо", - зазначив Литвин, і додав, що черговий етап поділу влади потягне за собою переділ власності, яка вже знаходиться в приватних руках.

За його словами, об'єднання політичних сил необхідно здійснити до президентських виборів, в іншому випадку важко буде реалізувати легітимність нового президента.

"Уявіть собі - перемога Тимошенко. А що не можна спрогнозувати, що будуть блокувати принесення присяги? .. Або заходить інший переможець на виборах - і порожня половина сесійного залу", - сказав спікер.

"І весь світ буде це показувати, тому що Україна є постачальником новин у тому вимірі, як не треба жити і реалізовувати своє державну життя. Якою буде легітимність президента, який буде приносити присягу у напівпорожній сесійній залі?", - зазначив Литвин.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування