Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко: Україна дасть собі раду

Середа, 27 травня 2009, 20:22

Якщо Україна не об'єднається нині, то загроза національній державності може стати цілком реальною.

Про це заявив президент Віктор Ющенко під час свого виступу на урочистому вечорі з нагоди 130-річчя від дня народження Симона Петлюри, який відбувся у Національному драматичному театрі імені Івана Франка, повідомляє прес-служба президента.

"Україна - це нація. Україна - це держава. Україна дасть собі раду. І сама обере той шлях і той спосіб, як захистити свою безпеку і незалежність і як вибудувати рівні відносини навіть з набагато більшими партнерами", - наголосив президент.

Він також закликав усім загрозам і викликам протиставити національну єдність, усвідомлення державності як найвищої цінності, яка гарантує Україні стабільність, прогрес і достойне місце в європейській сім'ї народів.

"Як президент роблю і робитиму все для консолідації української нації, української політичної еліти. Важливою і необхідною складовою цього процесу вважаю відновлення нашої історичної пам'яті. Цю роботу будемо продовжувати, який би спротив вона не викликала в українофобів усередині країни та поза її межами", - заявив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування