ГПУ знає, хто сказав її слухати

Четвер, 28 травня 2009, 14:00

Генеральній прокуратурі відомо, хто давав розпорядження прослуховувати заступника генерального прокурора Рената Кузьміна, заявляє в. о. генпрокурора Сергій Винокуров.

У четвер в інтерв'ю журналістам у Києві, відповідаючи на питання, чи відомо Генпрокуратурі, хто давав команду прослухувати Кузьміна, він сказав: "Це питання слідства. Нам усе відомо".

Винокуров підкреслив, що точно відомо про те, що СБУ прослухувала Кузьміна. "Те, що прослухували, то прослухували, а як це робилося, це справа слідчих", - констатував він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

При цьому в.о. генпрокурора запевнив, що справа розслідується. "Я думаю, там буде результат", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання, чи налагоджена робота в цьому плані з СБУ, Винокуров відзначив: "У мене немає ніяких претензій до керівника Служби безпеки, і протидій з їхнього боку немає".

Як повідомлялося, у березні поточного року заступник генпрокурора Кузьмін написав рапорт на ім'я генерального прокурора про незаконне прослуховування його телефонних розмов.

"Як мені стало відомо, Службою безпеки України в січні 2008 року щодо мене було заведено контррозвідувальну справу і протягом року, аж до грудня 2008 року, проводилися оперативно-розшукові заходи, у тому числі ті, котрі тимчасово обмежують конституційні права людини", - говориться в рапорті Кузьміна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування