Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЄЦ продовжують сваритися на мікрорівні

Четвер, 28 травня 2009, 16:58

Рада Черкаської облорганізації Єдиного Центру засудила вихід свого екс-керівництва з лав партії.

Про це йдеться у заяві облорганізації, поширеній прес-службою ЄЦ.

"Ми, члени ради Черкаської обласної організації Єдиного Центру, заявляємо, що спроба наших колишніх однопартійців за підтримки адмінресурсу зруйнувати роботу партійної структури в області провалилася. Незважаючи на тиск з боку представників органів державної влади, Черкаська обласна організація Єдиного Центру продовжує свою діяльність", - сказано у ній.

Члени ради облорганізації переконані, що події, які відбувалися навколо неї, "пов’язані з прагненням окремих місцевих діячів вислужитися перед своїм керівництвом, а їх перебування в партії мало виключно кон’юнктурний характер".

"Звертаємося до всіх представників громадськості з нагадуванням: у демократичній країні переслідування за політичні погляди є недопустимим. Часи, коли в українській політиці адміністративний тиск був ефективним засобом боротьби, минули, і ті, хто намагаються їх повернути, "граються з вогнем", - заявляють вони.

Як відомо, минулого тижня рада черкаської обласної організації партії "Єдиний центр" на чолі з першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації Петром Гаманом заявила про вихід із партії.

Водночас голова Єдиного Центру Ігор Кріль заявив, що у ЄЦ розцінюють як очищення партії заяви деяких чиновників про вихід з її лав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...